skip to Main Content

Themamiddag: Omgaan met (techno)stress

De derde themamiddag van 2019 gaat over omgaan met (techno)stress. Je kunt twee workshops volgen: Gezond bewegen en Getob en geworstel besparen, en daarna de producten van de Backshop testen.

Workshop Gezond bewegen

Annette Booiman van Mensendieck Moves geeft de workshop Gezond bewegen. Ze vertelt over houding, spierspanning en ademhalingspatronen en laat zien wat verkeerde houding, overbelasting en spanning met je lichaam doen.

Workshop Getob en geworstel besparen

Yvonne Lankhaar is wandelende psycholoog en heeft zelf ervaring met chronische pijn. Een psycholoog kan chronische pijn niet wegnemen maar je er wel beter mee leren omgaan. Yvonne vertelt hoe in haar workshop Getob en geworstel besparen.

(Ergonomische) hulpmiddelen en meubilair testen

Na de workshops gaan we naar het expertisecentrum van de Backshop met ergonomisch meubilair, toetsenborden, muizen – noem maar op, het is er allemaal.

Backshopmedewerkers kunnen vragen beantwoorden en producten demonstreren, maar je mag ze ook zelf testen om te kijken wat bij je past.

Probeer eens een verticale muis, of een centrale (roller)muis, die voor het toetsenbord ligt. Of verschillende soorten toetsenborden: compact (zonder numeriek deel), splitsbare, verticale, of linkshandige. Wil je wat beweging, fiets dan een stukje op een bureaufiets. De Backshop heeft een groot assortiment.

Op onze webpagina´s met hulpmiddelen kun je meer soorten hulpmiddelen vinden.

Tussendoor zijn er pauzes en na afloop is er een borrel en gelegenheid om na te praten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 oktober 2019 via postbus@rsi-verening.nl of 033-24 71 043.
Vergeet niet het aantal personen en de contactgegevens, zoals e-mail en telefoon, te vermelden.
Je ontvangt een week van tevoren een bevestiging en routebeschrijving.

Meer informatie

Meer informatie over deze themamiddag vind je in de flyer.

 

Back To Top