skip to Main Content

Heb je chronische pijnklachten? Probeer ReAttach

Wat is ReAttach?

ReAttach is een biopsychosociale methode die onder andere geschikt is voor mensen met chronische pijnklachten. Onze taal is vol van uitdrukkingen die verwijzen naar een samenhang tussen lichamelijke, psychische en sociale factoren. ReAttach is een milde en rustige behandeling waarbij je niet hoeft te praten.

Voor wie is ReAttach geschikt?

Soms draag je veel last op je schouders, heb je veel aan je hoofd of ga je gebukt onder een hoge (werk)druk. Je kunt pijn voelen zonder precies te weten waardoor en dat kan je in je functioneren beperken. ReAttach kan je helpen om beter met je klachten te leren omgaan.

Wat doet ReAttach?

ReAttach activeert de prikkelverwerking, waardoor verbindingen in je hersenen verbeteren. Dat geeft meer grip op je eigen situatie en het stelt je in staat om daar zelf invloed op uit te oefenen. Spanningsklachten verminderen, het wordt rustiger in je hoofd en je krijgt meer overzicht.

Meer informatie

Meer informatie: ReAttach. Zoek je een ReAttach-therapeut kijk dan in het register (wereldwijd).

De beschrijving van de ReAttach-methode staat ook op onze webpagina Ontspannen en bewegen A-Z. Op deze pagina vind je meer beschrijvingen van manieren om te ontspannen (én bewegen).

Back To Top