skip to Main Content

Hoe kies je de zorgverlener die het beste bij jou past?

Waar vind je de zorgverlener die jou het beste kan helpen? In welk ziekenhuis of welke kliniek is dat? Als je een behandeling nodig hebt, dan wil je de beste zorg, maar hoe vind je die? Zorgkaart Nederland kan je daarbij helpen.

Hoe werkt Zorgkaart Nederland?

Hoe ver kun je en wil je reizen, hoeveel ervaring heeft een behandelaar en hoe lang moet je wachten tot je kunt worden geholpen? Met het antwoord op deze en andere vragen kun je de voor jou beste behandelaar kiezen.

Meer informatie

Patiëntenfederatie Nederland heeft Zorgkaart Nederland ontwikkeld en een aantal tips op een rij gezet. In het document Kiezen in de zorg: een goede voorbereiding helpt! staan die tips en daar vind je ook informatie over Zorgkaart Nederland.

Meer tips vind je op onze webpagina Behandeling of behandelaar kiezen.

Back To Top