skip to Main Content

Al zin in onze themamiddag Alle puzzelstukjes bij elkaar?

Zaterdag 16 maart 2019 is het zover: in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort houden we onze themamiddag Alle puzzelstukjes bij elkaar. Wat krijg je deze middag te horen en wat kun je doen?

Sprekers

Drs. W.G.H. Oerlemans is neuroloog en geeft uitleg over de Multidisciplinaire richtlijn aspecifieke KANS. Waarom is het zo belangrijk dat mensen met chronische pijn zo snel mogelijk multidisciplinair worden behandeld?

Dr. Vera Baadjou, revalidatiearts in het Pijn Expertisecentrum van Adelante in het Maastrichtse UMC+, vertelt wat een multidisciplinaire behandeling inhoudt en wat de resultaten zijn.

Met de informatie van deze sprekers proberen we de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen en antwoord te geven op de vraag wat de beste behandeling is voor mensen met (chronische) RSI-klachten en waarom.

24/7 therapeut testen

Je pijn kan 24/7 aanwezig zijn, maar een behandelaar werkt meestal niet ´s avonds of in het weekend. Twee massageapparaten – Sam (massage gebaseerd op Chinese acupunctuur) en Vitaly med flexi (oefenapparaat geïnspireerd op Shiatsu) – doen dat wel. Je kunt ze deze middag testen en ervaren wat ze voor jou doen.

Meer informatie

Alle informatie over de themamiddag staat overzichtelijk bij elkaar in onze flyer over de themamiddag in 2019. Geef je snel op (daarvoor hoef je geen lid te zijn van de RSI-vereniging, al gaan leden wel voor) om verzekerd te zijn van een plek!

Aanmelden

Aanmelden kan via postbus@rsi.meoconcept.nl of door te bellen met 033-2471043 (kantooruren). Vergeet niet het aantal personen op te geven en je adresgegevens te vermelden.

Back To Top