skip to Main Content

Penningmeester gezocht voor enthousiast bestuur

Ben je cijfermatig sterk, heb je enkele uren per week over en vind je de RSI-vereniging belangrijk? Wij hebben je nodig!

Wat doe je?

Je houdt overzicht op de financiën van de vereniging. Je stelt de begroting en de jaarrekening op in nauw overleg met je collega-bestuursleden. Ook heb je regelmatig contact met het administratiekantoor. Het administratiekantoor verzorgt o.a. de ledenadministratie, declaraties, kwartaaloverzichten. De taak van de penningmeester betreft de grote lijnen en meedenken over het beleid van de vereniging.

Bestuursleden werken vooral thuis en komen vier tot vijf keer per jaar bij elkaar in Utrecht voor de bestuursvergaderingen. Verder zijn er maandelijks vergaderingen per Skype.

Wij bieden

Een kans om bestuurlijke ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Onkosten worden vergoed en er is een ruim cursusaanbod voor als je je verder wilt ontwikkelen bij PGOsupport (gratis).

Meer informatie

Wil je meer weten over de functie? Mail vrijwilligerswerk@rsi.meoconcept.nl en/of
penningmeester@rsi.meoconcept.nl.

Back To Top