skip to Main Content

Nieuwe keuzehulp carpaletunnelsyndroom live

Logo KeuzehulpDe keuzehulp carpaletunnelsyndroom is vernieuwd en live. De keuzehulp carpaletunnelsyndroom helpt je de behandelaar te kiezen die het beste bij jou past.

 

Hoe werkt de keuzehulp carpaletunnelsyndroom?

Je beantwoordt vragen en vult je voorkeuren in. Bijvoorbeeld: hoe ver wil je maximaal reizen, kun je online een afspraak maken, of wil je liever naar het avondspreekuur? En door welke andere therapeuten wil je worden begeleid (bijvoorbeeld een ergotherapeut, fysiotherapeut of revalidatiearts)?

Overzicht

Na het invullen van je voorkeuren krijg je een overzicht van de drie instellingen die het beste bij jouw wensen passen. Je ziet onder andere ook welke chirurgen (neurochirurg, algemeen chirurg, plastisch chirurg of orthopedisch chirurg) de operatie uitvoeren in een bepaalde instelling, hoe lang de wachttijd is en de waardering op Zorgkaart Nederland.

Overzicht opslaan of afdrukken

Je kunt het overzicht van de drie instellingen afdrukken, als pdf-bestand opslaan of naar je e-mailadres versturen.

Kies de instelling voor je behandeling

Neem het overzicht mee naar je arts en gebruik dit als basis voor je keuze. Je arts heeft kennis van eerdere behandelingen voor carpaletunnelsyndroom in instellingen en weet hoe anderen die hebben ervaren. Samen kunnen jullie de beste keuze maken.

Waar vind je de keuzehulp carpaletunnelsyndroom?

Wil je de keuzehulp carpaletunnelsyndroom gebruiken dan kun je die vinden op de webpagina Keuzehulp carpaletunnelsyndroom van de Patiëntenfederatie Nederland/Zorgkaart Nederland. Zoek je een andere keuzehulp? Kijk dan op de hoofdpagina.

Meer informatie

Meer informatie over de keuzehulp carpaletunnelsyndroom vind je op onze webpagina Behandeling of behandelaar kiezen.

Back To Top