skip to Main Content

Newsletter Australia Autumn 2018

Onze Australische collega´s hebben weer een nieuwsbrief uitgebracht met nieuwtjes en achtergrondartikelen. De Australische nieuwsbrief verschijnt (meestal) vier keer per jaar, genoemd naar één van de vier seizoenen. De nieuwsbrief is van mei en voor Australië daarom het herfstnummer.

De RSI and Overuse Injury Association of the ACT (kortweg RSI OOS) is een zeer actieve vereniging die nuttige informatie over alles rondom RSI geeft. Wij gebruiken regelmatig hun onderwerpen voor artikelen in ons RSI-Magazine, onze nieuwsbrief of op onze website.

Andersom gebeurt dat ook. In dit nummer van de Australische nieuwsbrief zijn twee artikelen uit ons RSI-Magazine 2017-3 vertaald in het Engels: het verhaal van Bas Pronk over IMS en de Tip van Jip over pilates of zwemmen.

Via de website van de RSI and Overuse Injury Association of the ACT kun je helpsheets met informatie over allerlei onderwerpen downloaden. Bijvoorbeeld tips voor tuinieren, computerhulpmiddelen, huishouding en informatie over pijn of aandoeningen.

Op onze webpagina RSI internationaal (uitklapmenu Australië) kun je de nieuwsbrief en een overzicht van de onderwerpen downloaden.

Back To Top