skip to Main Content

De belangrijkste ontwikkelingen bij de RSI-vereniging

ALV 17 maart en relaxmiddag Leerhotel het Klooster, Amersfoort

Sandra Oudshoff, onze actieve voorzitter en hoofdredacteur van het RSI-Magazine is afgetreden, nadat ze ons aller waardering had gekregen. Reint Alberts is de nieuwe (eveneens erg actieve) voorzitter. Joke Huisman is benoemd als lid van het bestuur. We gaan ervoor als bestuur en zoeken naar wegen om meer uit te besteden.

Het ‘relaxen’ was fijn en leerzaam. Een goed bestede dag met een prima sfeer.

1. RSI-Magazine

Het uitbrengen van het magazine neemt veel energie en tijd. Er worden daarom meer werkzaamheden uitbesteed en dat moet goed vorm krijgen. Dit jaar komen er twee magazines uit in plaats van vier. Eén voor de zomervakantie en één in het najaar. De redactie heeft zoals altijd veel ideeën. Aanvullingen en bijdragen zijn uiteraard zeer welkom.

2. Website

De website is vernieuwd, met veel dank aan Sandra en Corien. De (wat oudere) magazines staan er bijvoorbeeld op, zodat de waardevolle artikelen hun waarde behouden. De indeling is overzichtelijker en veel informatie is en wordt geüpdatet. Niet alles is al zoals het zou moeten, maar het wordt steeds beter.

3. Nieuwsbrief RSI-vereniging

De vereniging verstuurt heel regelmatig digitale nieuwsbrieven naar een bestand van zo’n 1.000 geïnteresseerden. Door wisseling van de wacht en uitbesteden van een deel van het werk, loopt dat nog niet helemaal. We hopen dat spoedig te kunnen hervatten. Met de Nieuwsbrief RSI-vereniging blijven de vereniging en relevante ontwikkelingen in de picture.

4. Cursussen van PGO-support

PGO-support biedt een scala aan cursussen aan voor vrijwilligers van patiëntenorganisaties. De komende tijd gaan er vrijwilligers van de RSI-vereniging deelnemen aan de cursussen “Stelsel zorg en welzijn” en “Doelgericht filmpjes maken”. We blijven de informatie toesturen aan de vrijwilligers. De meeste cursussen zijn gratis en je kunt er je voordeel mee doen. Ook voor je eigen ontwikkeling.

Joke Huisman

Back To Top