skip to Main Content

Pijn Samen en Keuze-assistent

Wat doet Pijn Samen?

De pijn van chronische pijnpatiënten wordt onvoldoende herkend en erkend en daardoor vaak niet effectief behandeld. Dat veroorzaakt veel leed voor de patiënt en torenhoge kosten voor de samenleving, terwijl dat niet nodig is. Pijn Samen wil bewustwording en een draagvlak creëren voor preventieve, veilige, goedkopere en doelmatige pijnbestrijding.

Keuze-assistent bij chronische pijn

Pijn Samen heeft een vragenlijst gemaakt die je online kunt invullen: de keuze-assistent. Als je de vragen over je pijn, de behandeling daarvan en je behandelaars hebt ingevuld krijg je een overzicht te zien met lichaamsgerichte, energetische, biologische en mind-bodybehandelingen waar je iets aan zou kunnen hebben.

Meer informatie

Wil je meer informatie kijk dan op de website van Pijn Samen, of bekijk deze filmpjes op Youtube.

Back To Top