skip to Main Content

Organiseer RSI uit je leven

Joke Huisman en Roosmarijn Strootman, twee deskundige RSI-coaches, organiseren de themamiddag op 24 juni. Zij nemen je psyche, gedrag en werkinstelling onder de loep en geven je tips hoe je verkeerd gedrag kunt aanpassen om RSI uit je leven te bannen, want als je dat niet doet dan blijven je klachten terugkomen.

Programma

Na de kennismaking ontdek je hoe je omgaat met je grenzen en krijg je informatie over gedrag en pijn. Dan kun je een plan van aanpak maken om verkeerd gedrag aan te passen. Oftewel: informatie uitwisselen, zelfinzicht krijgen en een plan om je problemen aan te pakken.

Meer informatie

De themamiddag vindt plaats in het Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29,  Zwolle. Kijk voor meer informatie over het klooster op www.kloosterzwolle.nl. In de brief over de themamiddag (pdf-bestand) staat informatie over deze workshop en stellen Joke en Roosmarijn zich voor.

De parkeerruimte aan de achterkant van het klooster (Asserdorperdijk 8) is beperkt. Als je met het openbaar vervoer komt, dan is het 10 minuten lopen vanaf station Zwolle, maar je kunt ook de bus nemen. In de routebeschrijving (pdf-bestand) staat alles precies beschreven.

Back To Top