skip to Main Content

Training “Mindfulness bij Chronisch Ziek en Werk”

Inschrijving voor de training “Mindfulness bij Chronisch Ziek en Werk” nu geopend

Je leert hoe je beter kunt omgaan met de moeilijkheden van RSI in het dagelijks leven en tijdens werk. De trainer is een RSI-ervaringsdeskundige vanuit het Centrum Chronisch Ziek en Werk (CCZW), en is in opleiding tot mindfulnesstrainer bij het RadboudUMC. Lijkt het je wat om mee te doen?

Wat leer je tijdens deze training?

Je leert een andere manier van omgaan met je klachten. Ook leer je je grenzen beter te herkennen en welke keuzes tot je beschikking staan als je zo’n grens tegenkomt. Je werkt aan het toelaten van moeilijke gevoelens, en hoe je deze het beste tegemoet kan treden.

Je leert verder over hoe je kunt communiceren over je klachten thuis en in werksituaties, en hoe je zorgzaam kunt zijn voor je lichaam. Je krijgt enkele stevige ankers aangereikt waartoe je op moeilijke momenten je toevlucht kunt nemen. Ook is er ruimte voor het bespreken van de ervaringen binnen een groep met mensen in een soortgelijke situatie.

Meer informatie

Voor meer informatie download de informatiefolder (pdf-bestand), of voor actuele informatie kijk je op de facebookpagina van deze training.

Back To Top