skip to Main Content

Internationale RSI-dag 2017

De RSI-Vereniging heeft op Internationale RSI-dag, dinsdag 28 februari, een persbericht uitgebracht. Hierin roepen we op om de toenemende RSI-klachten bij schoolgaande kinderen door overmatig gebruik van apparaten als laptops en smartphones te stoppen, door meer aandacht voor verantwoord beeldschermgebruik en bewegen – op school én thuis.

Na de publicatie van het persbericht heeft het bestuur verschillende interviews gegeven in radio-uitzendingen of voor andere media en er komen nog meer. Zo waren er een item in het 5 uur nieuws van TV Rijnmond, een tiental radio-interviews en aandacht in online media zoals NU.nl en MoodKids. Hiermee hebben we preventie van RSI bij schoolkinderen op de kaart gezet!

Overzicht media-aandacht

Radio

Televisie

Online

Back To Top