skip to Main Content

Certificeringsproject RSI-coaches

De RSI-vereniging heeft dit jaar weer veel plannen en ambities, bijvoorbeeld deelname aan het certificeringsproject van het Centrum Chronisch Ziek en Werk (CCZW). Heb je ervaring als coach op het gebied van werk en participatie en heb je zelf RSI-klachten (of gehad), dan kun je meedoen aan dit project.

Centrum Chronisch Ziek en Werk

Het Centrum Chronisch Ziek en Werk heeft een project opgezet om een aantal mensen per patiëntengroep op te leiden tot ervaringscoach. Wie dat certificaat heeft gehaald kan mensen met chronische aandoeningen helpen op het gebied van werk en/of participatie. De opleiding duurt 8 maanden en je kunt in je eigen tempo werken.

Europese Award

Om je enthousiasme nog even te vergroten: dit project heeft een Europese Award gekregen als een van de ‘best practices’ voor het bevorderen van werk voor mensen met een chronische beperking.

Wat doet een RSI-coach?

Wie RSI-klachten heeft, loopt vaak aan tegen problemen rondom werk, het vinden van werk, studie, of sociale activiteiten. Een RSI-coach begeleidt mensen met deze problemen.

Waar moet je aan voldoen als je deze opleiding wilt volgen?

  • Je hebt zelf ervaring met RSI-klachten.
  • Je hebt ervaring als coach op het terrein van werk of participatie.
  • Je hebt een 4 jarige hbo-opleiding gevolgd op het terrein van werk en/of participatie.
  • Je hebt kennis van de levensloopontwikkeling, behoeften en motieven die een rol spelen bij de specifieke chronische aandoeningen.

 

Kosten

De RSI-vereniging betaalt de kosten voor dit certificeringstraject.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit certificeringstraject? Kijk op deze webpagina van het CCZW. Aanmelden kan tot 30 maart 2017.

Back To Top