skip to Main Content

Wat is de eHealthweek 2017?

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert van 21 tot en met 27 januari 2017 de eHealthweek. In deze week zetten ontwikkelaars, beleidsmakers en zorgaanbieders hun deuren open voor patiënten.

eHealthweek 2017: Weet jij veel?

De Patiëntenfederatie organiseert op dinsdag 24 januari een evenement voor patiënten in de Zorginnovatiewinkel in Utrecht. Daar kun je digitale zorg uitproberen en in een quiz je eHealthkennis testen. Weet jij al wat er aan eHealth beschikbaar is?

The E-team

Vijf vloggers met verschillende aandoeningen onderzoeken wat digitale zorg is en hoe het werkt. Je kunt de vlogs delen of retweeten op #ehw17 en #eTeam.

Meer informatie en aanmelding

Als je mee wilt doen aan het evenement op 24 januari, dan moet je je wel aanmelden. Dat kan via deze website, waar je ook meer informatie vindt.

Back To Top