skip to Main Content

RSI-Magazine 2016, nummer 4

Terwijl in Australië onlangs hun nieuwsbrief met de titel “Spring” is verschenen presenteren wij het winternummer van ons magazine. De themamiddag van september is achter de rug en daarover vind je een uitgebreid verslag in dit magazine. Klik op Lees meer voor een korte impressie van de overige inhoud.

Inhoud

Uit de inhoud van dit magazine met de titel Wintertijd:
Redactielid Jansen probeert dry needling en redactielid Travail is weer een tijdje pijnvrij na een facetdenervatie.

Een zzp´er heeft haar werk nu zo ingericht dat de klachten wegblijven. En Clemens Conrad (o.a. programmeur en ontwikkelaar websites) uit Duitsland heeft na een lange zoektocht de manier gevonden om te kunnen blijven werken.

We gaan ook nog even langs Argentinië en we bekijken of en hoe vaak misdiagnoses bij aspecifieke KANS voorkomen. Dit en meer kun je allemaal lezen in het nieuwe nummer van ons magazine.

 

Back To Top