skip to Main Content

Meldactie verkiezingen 2017

Ieder(in), Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie Nederland hebben een vragenlijst gemaakt over de zorg. Welke zorg en hulp wil je graag hebben en krijg je die ook? Wat is wel en wat is niet goed geregeld in de zorg- en hulpverlening? Kun je de zorg en hulp die je nodig hebt betalen?

Doel

Met de uitkomsten kunnen de patiëntenorganisaties nog beter onze belangen vertegenwoordigen in de politiek, bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars en gemeenten. Wat willen wij als burger anders na de verkiezingen in maart 2017?

Rapport en meer informatie

Ruim 10.000 mensen hebben de vragenlijst over de zorg ingevuld. De voornaamste uitkomst is dat de zorg niet passend is en dat mensen niet mogen meebeslissen. Kijk voor meer informatie op de website van Ieder(in) of download het rapport (pdf) of de factsheet (pdf).

Back To Top