skip to Main Content

Al weer 3e nummer RSI-Magazine 2016!

In het 3e nummer van ons magazine van dit jaar komen weer veel verschillende onderwerpen aan bod. Vaste rubrieken, maar ook uitgebreide informatie over allerlei onderwerpen. Sommige huisartsen in Nederland denken dat RSI niet meer bestaat. Daar zijn we natuurlijk helemaal voor – was het maar waar! Helaas, zover zijn we nog lang niet. Wil je weten welke onderwerpen we nog meer hebben? Klik op Lees meer voor een fragment uit het voorwoord van onze voorzitter. Ben je geen lid, maar wil je graag een exemplaar ontvangen? Hoe dat kan lees je ook onder Lees meer.

Voorwoord

Dit schrijft onze voorzitter onder andere in haar voorwoord:
“In dit magazine vind je weer een brede greep uit zaken die rondom RSI spelen. Zo laat Zit met Pit kinderen op de basisschool bewuster zitten, geven we een voorproefje van de Week van de Oefentherapie en de Week van de chronische pijn, en hoor je meer over de relatie tussen linkshandigheid en RSI-klachten. Rondom RSI en werk vertelt adviesraadslid Gideon de Haan over stressmanagement, informeren we je over je rechten bij dreigend ontslag en over werkgerelateerde gezondheidsrisico’s. De rubriek Onderzoek gaat deze keer over de promotie van Harald Miedema, met als onderwerp een betere aanpak van aspecifieke RSI- en rugklachten. Relax! Tenslotte gaat dit keer naar de sauna – over warm gesproken …”

(Na-)bestellen RSI-Magazine

Wil je een exemplaar ontvangen of cadeau geven aan iemand met RSI-klachten? Word lid en ontvang (zonder bijbetaling) de laatste twee en alle volgende nummers automatisch in je brievenbus. Het volgende en laatste nummer van dit jaar verschijnt in december.

Back To Top