skip to Main Content

Spieren maken de mens

Op zaterdag 24 september 2016 is het zover: dan is de beloofde tweede themamiddag van dit jaar. Een lezing, inclusief workshop, getiteld Spieren maken de mens, met als gastspreker Jip Driehuizen. Hij is onder andere fysiotherapeut en kan ons veel vertellen over spieren en hoe ze werken. De Backshop brengt een verzameling stoelen, muizen en toetsenborden mee die je kunt testen. De laatste RSI-onderzoeken, inzichten en trends komen aan bod en je ontmoet andere RSI´ers. Nieuwsgierig geworden? Meld je snel aan en reserveer de datum in je agenda!

 

Waar?

De themamiddag wordt gehouden aan de Nieuwe Keizersgracht 58 sous in Amsterdam.

Kosten

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Leden hebben wel voorrang bij inschrijving.

Aanmelden

Je kunt je tot 15 september aanmelden per e-mail.

Meer informatie

Meer informatie vind je in deze flyer. Of bekijk het filmpje van Jip Driehuizen over spieren en hoe ze werken, of op de website van de Backshop.

Back To Top