skip to Main Content

Videogamers: e-sporters

Hebben professionele gamers last van blessures, net als fysieke sporters? Professionele gamers of “E-sporters” trainen vaak acht uur per dag op games als League of Legend en Starcraft. Een journalist van De Nieuwsredactie sprak hierover met drie experts. Eén van deze experts is fysiotherapeut Gideon de Haan, lid van de adviesraad van de RSI-vereniging. De Nieuwsredactie is een platform van de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, waar tweedejaars werken aan snelle, digitale journalistiek. Bekijk het resultaat hier.

 

Lees ook:

Ook “Arboarts” voor zelfstandigen die via Zorgcollectief FNV zijn verzekerd
Studenten
Mijn Re-integratieplan
Onderzoek Werk & Gezondheid
Jongeren met chronische ziekte (Allofme)
Jong en chronisch ziek (Pain2Power)
Denkhulp werk en chronisch ziek
Let op je houding: voorkom klachten
Aanstellingskeuringen: Gezondheidsvragen en medische keuringen bij sollicitaties

Back To Top