skip to Main Content

Algemene Ledenvergadering en RSI Update

Op 5 maart kun je op de jaarlijkse algemene ledenvergadering meepraten over de plannen van de RSI-vereniging in 2016. Aansluitend volgt de “RSI Update”, een inhoudelijk programma. De update begint met een lezing over socialbesitas door journalist en schrijver Mayke Calis. Dan volgen een workshop Zhineng Qigong of een workshop RSI voor beginners. Je kunt ook alleen de ALV (12:30-14:00 uur) of alleen de RSI Update (14:00-16:30 uur) bijwonen. De hele middag kun je pijn weg laten masseren door de Chinese SAM. Voor de RSI Update kun je je nog opgeven t/m 4 maart óf aan de zaal. Kom dus naar Utrecht, ontmoet lotgenoten en wissel ervaringen uit!

Wanneer en waar

De Algemene Ledenvergadering (ALV) is op zaterdag 5 maart 2016 in het Business Centre Nederland Utrecht CS. Dat is naast het Centraal Station van Utrecht, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Vanaf 12:00 uur staan koffie en thee klaar en de ALV begint om 12:30 uur en duurt tot 14:00 uur. Daarna zijn er de lezing, de workshops en de demonstratie met Sam. Het programma duurt tot 16:30 uur met een aantal pauzes.

Programma

Mayke Calis geeft een lezing over Socialbesitas ofwel mediaverslaving. Mayke is journaliste en gerenommeerd spreekster op dit terrein, en zij zal ingaan op de gevolgen van socialbesitas voor onze jeugd. Er zijn daarna twee workshops: één over Zhineng Qigong (Chinese bewegingsleer) door docente Lot Wijlhuizen en één over RSI voor beginners door Joke Huisman (coach) en Karin Jansen. Joke en Karin zijn ervaringsdeskundigen en onder hun leiding kun je ervaringen, tips en tricks uitwisselen met lotgenoten. Je kunt verder de hele middag Sam proberen, een nieuw apparaat uit China voor pijnbestrijding. Eric Luimee van Suntown Europe demonstreert Sam, hij is importeur geworden nadat hij er zelf veel baat bij heeft gehad voor zijn RSI-klachten.

Aanmelding

Wil je meedoen, meld je dan aan voor 28 februari 2016, liefst via e-mail: postbus@rsi.meoconcept.nl.

Lees meer over het Uitnodiging bijeenkomst RSI update – workshops of de uitnodiging voor de ALV.

Back To Top