skip to Main Content

Deel je ervaring met Carpaletunnelsyndroom (CTS)

Artsen en patiënten(-organisaties) bedenken manieren om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor een behandeling of ingreep. Wat past het beste bij jouw situatie?
Steeds meer mensen willen dat samen met hun arts beslissen. Wat is daarvoor nodig? Dat onderzoekt het NPCF voor een aantal aandoeningen en situaties. Eén van de onderwerpen is carpaletunnelsyndroom (CTS).

Heb je ervaring met carpaletunnelsyndroom? En is deze ervaring van maximaal 2 jaar geleden? Dan kun je deelnemen aan een groepsgesprek of een digitale vragenlijst over dit onderwerp invullen.

Groepsgesprek en vragenlijst

In een groepsgesprek spreek je samen met een aantal anderen over je ervaringen met de behandeling van carpaletunnelsyndroom en de zorg daarvoor en erna.
Jouw ervaring kan anderen helpen. Niet alleen patiënten, maar ook artsen. Zij willen weten wat je belangrijk vindt, wat je afweegt bij het maken van een keuze voor een behandeling, en hoe je bepaalt wat het beste past bij jouw situatie.

Het groepsgesprek vindt plaats op dinsdag 19 januari van 19.00 – 21.00 uur bij de NPCF in Utrecht.
De digitale vragenlijst wordt rond eind januari verstuurd.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een groepsgesprek, en/of de digitale vragenlijst invullen? Klik dan op de link en vul je gegevens in.

Back To Top