skip to Main Content

Videoboodschap voor Minister Schippers

Het bestuur van de RSI-Vereniging was eind april aanwezig op de beurs “Klaar voor de toekomst” van PGO Support. Dit is een organisatie die patiëntenverenigingen ondersteunt via o.a. cursussen voor vrijwilligers en online informatie. Op de beurs hebben we informatie en tips gekregen die ons helpen en inspireren bij het besturen. Hier hebben we een videoboodschap opgenomen voor minister Schippers, verantwoordelijk voor de (sterk gekorte) subsidies voor patiëntenverenigingen, met een oproep voor meer ondersteuning zodat we beter een stem kunnen geven aan de RSI-problematiek en kunnen bijdragen aan oplossingen. Deze boodschap is deels opgenomen in de compilatie die PGO Support gemaakt heeft voor de minister. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Back To Top