skip to Main Content

RSI-lijn nu zonder extra kosten

Als je vanaf nu de RSI-lijn belt, dan betaal je geen extra gesprekskosten (dus alleen je gebruikelijke belkosten). De RSI-lijn is er voor iedereen die meer wil weten over RSI. De lijn wordt bemand door ervaringsdeskundigen. Dat zijn vrijwilligers die zelf geruime tijd RSI-klachten hebben of in het verleden hebben gehad.

Het telefoonnummer van de RSI-lijn is: 0900-7745456.

De vrijwilligers van de RSI-lijn hebben hun eigen ervaringen in het omgaan met RSI op het werk en privé. Ze denken mee, geven advies en helpen oplossingen te vinden. Als je dat wilt, kunnen ze ook een coachende rol vervullen en kun je vaker bij hen terecht. De RSI-lijn is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Back To Top