skip to Main Content

Over RSI bij Omroep Gelderland

De Internationale RSI-dag heeft dit jaar veel media-aandacht opgeleverd. Het twintigjarig jubileum en congres van de vereniging hebben we aangegrepen om een PR-offensief in te zetten. Te vaak horen we tegenwoordig: “RSI? Maar dat bestaat toch niet meer? Je hoort er nooit meer wat over!”. Terwijl in 2013 nog steeds 11% van de verzuimdagen door RSI werd veroorzaakt, en RSI nog steeds in de top drie van beroepsziekten staat. Met artikelen in NRC, NRC Next, Telegraaf en Parool, interviews bij BNR Gezond en Omroep Gelderland staat RSI inmiddels landelijk wél weer op de kaart. Bekijk hier het televisie-interview bij Omroep Gelderland met Sandra Oudshoff, voorzitter van de RSI-vereniging, en Nathan Hutting, fysio- en manueel therapeut en onderzoeker bij HAN.

Back To Top